*
Prijzen incl. BTW, en exclusief afleverkosten

HP_banner_regen_tekst

Waterzuivering en waterbehandeling.

Hydrotense is dé specialist op het gebied van waterbehandeling, waterontharders, waterontkalkers, omgekeerde osmose systemen, UV-zuivering en meer!  Wij geven al jaren lang advies op het gebied van waterzuivering. Sinds 1997 houden wij ons bezig met alle vormen van waterbehandeling voor zowel de consumenten- als de industriële markt. Denk hierbij aandrinkwaterzuivering, ontijzering, ontkalking en het reinigen van grondwater en regenwater. 

Het water in Nederland is relatief schoon maar bevat één groot probleem, calcium. Calcium zorgt voor kalskaanslag en dat zorgt ervoor dat u  diverse apparaten sneller kapot gaan en dat u aan het einde van het jaar een fors hogere energierekening heeft en honderden euro's duurder uit bent. Hoe komt dit? Kalkaanslag tast bijvoorbeeld het verwarmingselement in uw boiler en wasmachine aan en zorgt ervoor dat bepaalde leidingen dicht gaan zitten. Met een van onze waterontharders voorkomt u onnodige extra kosten. 

Waterontharders - Omgekeerde osmosesystemen - Water zuivering 

Wij leveren waterzuiveringsinstallaties in verschillende technieken en capaciteiten. Voor thuisgebruik maar ook voor grootgebruik in horeca en industrie. Kies voor waterbehaling met een waterontharder, een UV-c desinfectie en osmose apparaat, kies voor het specialisme van Hydrotense.  Ook voor uw waterzuiveringsoplossing moet u op de webshop van Hydrotense zijn. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.